Algemene voorwaarden

Alle materialen zijn handgemaakt en met de hand afgewerkt dus af en toe zijn er minimale verschillen in de onderdelen. Wij proberen dit natuurlijk zo goed mogelijk te beperken maar het blijft handwerk. 

 

Algemene contactinformatie en gegevens:

Duodecimo-nature

Molenstraat 33

9220 Moerzeke

GSM: 0467/57.61.63

Btw nummer: BE0553912560

De betaling

De betaling van de producten kan op verschillende manieren gebeuren: Bancontact, iDeal, op factuur of via overschrijving. Bij overschrijving dien je ons na betaling even een bevestiging te sturen. 

Deze opties kan je kiezen na het afronden van je bestelling in de shop. Ook sturen wij een bevestiging van je bestelling en deze wordt binnen de 3 - 5 werkendagen afgerond.

Alle vermelde prijzen zijn uitgeschreven in EURO, inclusief BTW.  

Als zakelijke klant kan u ook een factuur krijgen. 

Wij houden ook het recht om de prijzen te wijzigen bij bijvoorbeeld een stijging van materiaalkosten via groothandel,.. .

De verzending

Wij hebben gekozen om samen te werken met Bpost en postNL en leveren jouw pakket naar een adres of postpunt. Deze optie kunnen jullie aanduiden tijdens het afronden van de bestelling. Op dit moment leveren we enkel in België en Nederland. Ook hier krijg je een mail van als jouw bestelling verzonden is. De klant is verantwoordelijk voor de verzendingskosten en worden duidelijk meegedeeld.

Bij verlies van pakje door het postbedrijf (bpost of postNL) met bevestiging dat dit over een verlies gaat, zoeken we naar een oplossing waarbij klant en bedrijf een gelijkwaardige waarde (tegoedbon of in goederen) krijgen. Door de postbedrijf lijden  klant en bedrijf aan een gelijkwaardig verlies. 

De levertijd

De houten onderdelen worden geleverd binnen 7 werkdagen na ontvangst van jouw betaling. Bij problemen zoals vergissing van leveringsadres kan dit worden verlengd. 

Het herroepingsrecht

Jij, als klant hebt het recht om binnen een periode van 14 kalenderdagen zonder redenen de overeenkomst te herroepen.

Om je herroepingsrecht op te roepen moet de klant een schriftelijke verklaring doorgeven over deze situatie. Mailen kan naar 

De klant verstuurt dan de goederen onbeschadigd en volledig terug. De producten zijn onbeschadigd en zitten in de originele verpakking. Als de producten beschadigd of niet volledig zijn, mogen wij het recht van herroeping negeren en kunnen wij een schadevergoeding aanrekenen. Bij correcte terugzending, betalen wij het product binnen de 14 werkdagen terug.

De kosten zijn voor de klant voor de terugzending zijn voor de klant.

Privacy wetgeving

In het kader van de wetgeving op privacy ( GDPR - 25 mei 2018) melden wij dat uw gegevens enkel zullen gebruikt worden in functie van aankopen, communicatie of marketing doeleinden. 

Deze gegevens bevatten: naam, adres, geboortedatum, emailadres, telefoonnummer.

Auteursrechten

Op alle illustraties die gebruikt worden bij het creëren van houten materialen staan auteursrechten. Dit wil zeggen dat de illustraties niet nagebootst morgen worden, niet doorverkocht mogen worden, niet als eigen creaties mogen vertoond worden en niet mogen verwerkt worden in andere objecten (fysiek en digitaal).